Asbestsanering

Is er uit de asbestinventarisatie gebleken dat uw pand asbest bevat? Dan is het belangrijk dat materialen die asbest bevatten op professionele en zorgvuldige wijze uit het pand verwijderd worden. De vezels van asbest die los kunnen komen, zijn na inademing namelijk gevaarlijk voor de gezondheid van mensen. De vezels tasten de longen aan en kunnen leiden tot ernstige longaandoeningen. Het is dus van groot belang dat asbest wordt verwijderd in of rondom uw woning of gebouw.

Gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf

Het verwijderen van asbest is een gevaarlijke klus en mag alleen uitgevoerd worden door bedrijven die in het bezit zijn van het procescertificaat asbestverwijdering. Er komen namelijk nogal wat wettelijke veiligheidsmaatregelen kijken bij het verwijderen van asbest, om het proces zorgvuldig en zonder onnodige (gezondheids)schade te laten verlopen.

Methorst Milieu B.V. is in het bezit van dit certificaat en voert al jarenlang asbestsaneringen uit voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Kosten asbest laten verwijderen

De kosten voor het laten verwijderen van asbest, zijn afhankelijk van de voorafgaande inventarisatie, de plek waar asbest verwijderd moet worden en met welke materialen het asbesthoudende materiaal vervangen moet worden.

Wilt u meer informatie over asbestsanering en/of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

logo Methorst Milieutechniek
Meer weten over deze expertise? Tel: 033 7200 987