Chroom 6 sanering

Is er uit de Chroom 6 inventarisatie gebleken dat de lucht in uw pand vervuild is met Chroom 6 of Chroom 6 houdende materialen aanwezig zijn? Dan is het belangrijk dat materialen die Chroom 6 bevatten op professionele en zorgvuldige wijze uit het pand verwijderd worden. De moleculen van Chroom 6 die vrij kunnen komen bij bouw- en sloopwerkzaamheden, zijn namelijk gevaarlijk voor de gezondheid van uw medewerkers en andere aanwezigen in het pand. Het is dus van groot belang om de aanwezigheid van Chroom 6 zoveel mogelijk te beperken.

Chroom 6 laten verwijderen

Chroom 6 moet in Nederland op dezelfde manier als asbest verwijderd worden. Methorst Milieu B.V. is al jarenlang een betrouwbaar en deskundig asbest- en Chroom 6-saneringsbedrijf.

Wanneer uit de inventarisatie is gebleken dat er in de betreffende ruimte meer Chroom 6 in de lucht aanwezig is dan wettelijk is toegestaan, dan gaan wij over tot het verwijderen van deze schadelijke stof.

Onze specialisten zijn uiteraard volledig beschermd en dragen speciale kleding bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Na het voltooien van de werkzaamheden, wordt er een nieuwe luchtmeting uitgevoerd, eventueel aangevuld met veegmonsters. Als de aanwezigheid van Chroom 6 vervolgens binnen wettelijk toegestane hoeveelheden valt, wordt de ruimte weer vrijgegeven.

Kosten Chroom 6 laten verwijderen

De kosten voor het laten verwijderen van Chroom 6, zijn afhankelijk van de voorafgaande inventarisatie en de locatie welke gesaneerd dient te worden.

Wilt u meer informatie over Chroom 6-sanering en/of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

logo Methorst Milieutechniek
Meer weten over deze expertise? Tel: 033 7200 987